Het is bijna Valentijnsdag!

Het is bijna Valentijnsdag!

Een uitgelezen moment om jouw lief te verassen met een mooi cadeau. Ben jij opzoek naar het ultieme cadeau voor je geheime liefde, eeuwige liefde of gewoon je beste vriend? Hieronder geef ik je graag wat cadeautips voor jouw Valentijn.De gebreide strik

Gebreide mannen accessoires zijn in een rap tempo populair gewonden. De gebreide stropdas is al wat langer te zien in het modebeeld maar de gebreide strik maakt ook een grote opmars. 
Met dit type vlinderdas maak je jouw formele outfit hip en eigentijds, of til je jouw dagelijkse outfit naar een hoger niveau. Combineer deze bowtie met een fris wit overhemd en kostuum, of draag dit hippe accessoire met je jeanshemd en chino. 
De cadeautip voor een jong en dynamische man. 

De fluwelen vlinderstrik

Dé modetrend van 2019 is toch wel fluweel! Met een fluwelen vlinderstrik kun je alle kanten op. Een fluwelen strik maakt een simpele outfit, met bijvoorbeeld een jeans en overhemd direct feestelijk. Komt dat even goed uit voor het romantische diner dat je gepland hebt op Valentijnsdag? Kies voor de kleur van de liefde, rood voor de echte fashionlovers, of kies voor klassiek zwart. Dan zit je altijd goed.

De geruite strik

Het ruitjespatroon is weer helemaal terug van weg geweest. Combineer de geruite strik met een effen overhemd en spijkerbroek. Voor de echte waaghalzen maak je de outfit compleet met een paar bretels. Op strikkenwinkel.nl heb ik een veel van deze artikelen gevonden. De keuze is reuze!

Reacties