Stropdas voor sinterklaas!

Sinterklaas brengt ook dit jaar weer een bezoek aan ons land, alhoewel het heel wat voeten in de aarde heeft gehad of de zwarte pieten ook mee zouden komen. Hier en daar zullen er gekleurde pieten op het toneel verschijnen, maar dat zal de pret voor de kleintjes (en de grote kleintjes) niet minder drukken. De goedheiligman zal ook de donkere winterdagen van 2014 gezellig maken met het rondstrooien van snoepgoed, surprises en cadeautjes. Elk jaar is het voor menigeen weer stoeien met de pakjes, welk cadeautje zal ik mijn vader geven en welk pakje wordt voor mijn nicht? Ook de sinterklaas-websites die je helpen met het maken van gedichten zullen weer volop bezocht worden. Maar wij zullen je helpen bij het aanschaffen van de pakjes, als je voor een stropdas wilt gaan:

Een stropdas voor papa

Elk jaar probeert iedereen op zoek te gaan naar een ludiek cadeau om zijn of haar geliefden mee te verassen. Maar hoe ludiek een zingende vis voor aan de muur of een dansend fotolijstje (zou dat bestaan?) ook is, erg praktisch is het niet. En een man, die houdt nu eenmal van…juist ja, van praktisch.  Een fles parfum, een paar sokken of een nieuw scheerapparaat. Daar ga je papa gegarandeerd blij mee maken. En zo werd ook jaren lang over de stropdas gedacht, alhoewel we een daling zagen in de populariteit heeft de stropdas vorig weer weer aan veel interesse bij de sint gewonnen. Deze accessoire is nu eenmaal praktisch, je kunt hem altijd gebruiken en telkens als je hem draagt zul je aan de gever denken. Niet zo vreemd dus dat de stropdas als sinterklaascadeau weer aan een revival is begonnen. 

Welke stropdas?

Welke stropdas je uiteindelijk kiest hangt af van de drager, een oudere man zul je liever een stropdas in een rustiger dessin geven en een jong persoon zal erg blij zijn met een trendy smalle das of een gebreide stropdas. Kies je voor een effen stropdas dan speel je in ieder geval op safe, een effen stropdas is door iedereen altijd goed te combineren. En dan doelen we niet op de klassieke kleuren als donkerblauw of rood, maar wat te denken van een opvallende fuchsia stropdas of prachtige pastel perzik stropdas? Zeker weten dat deze kleuren niet iedereen in de kast heeft hangen! 

Waar kopen?

Een stropdas kun je in vele herenmodezaken kopen, maar de meeste webwinkels hebben een veel uitgebreider aanbod. Meestal zijn de prijzen op internet ook nog eens aantrekkelijker en veel webwinkels doen niet moeilijk over ruilen. Op Stropdassen.com bijvoorbeeld vind je een uitgebreid aanbod prachtige stropdassen in alle kleuren van de regenboog tegen betaalbare prijzen. Ook biedt deze site mooie cadeauverpakkingen aan. Bij elke stropdas kun je eenvoudig aangeven of je een geschenkverpakking wenst, de stropdas wordt dan in een stijlvol stevig zwart doosje geleverd. En mocht de ontvanger toch liever een andere kleur willen, dan doet deze webwinkel niet moeilijk over ruilen. Zelfs na 30 dagen mag er zonder opgave van redenen tijdens de maanden december en januari geruild worden. 

Reacties