Shop(ping) je stropdas!

Ben je op zoek naar een stropdas in een specifieke kleur? Hoe makkelijk is het wel niet om Google daarvoor te gebruiken. Zoek op stropdas in combinatie met de kleur die je zoekt en er komt altijd wel een product naar voren. Je kunt in Google ook zoeken op 'shopping' om direct een overzicht van winkels te ontvangen die het gewenste product verkopen. Je hoeft dus niet meer elke webwinkel te openen en dan het product te zoeken, maar 'hoera!', je hebt een mooi overzicht op via shopping.



Meestal staan de verzendkosten ook keurig netjes aangegeven. Klik je eenmaal op het artikel van je keuze dan zie je meestal ook een uitgebreide omschrijving staan. Klik je nogmaals, dan wordt je door geleid naar de desbetreffende webwinkel waar je de stropdas van jouw keuze kunt aanschaffen.

Niet alle webwinkeliers hebben zich aangemeld bij shopping, het loont dus zeker ook de moeite om te blijven zoeken in het algemene web. Kun je de stropdas waar je naar zoekt nog steeds niet vinden? Probeer dan eens buitenlandse sites. Je kunt daarvoor gaan naar bijvoorbeeld www.google.be, google.de of google.com. Houdt wel rekening met een langere levertijd en wellicht ook hogere verzendkosten. Ga je een bestel plaatsen in een land dat niet lid is van de Europese Unie, houd er dan rekening mee dat je ook invoerrechten over je bestelling dient te betalen.

Reacties