Tips voor sinterklaascadeautjes

De dagen worden korter en kouder, maar gelukkig brengt sinterklaas weer licht in de duisternis. Lootjes trekken, surprises maken, pepernoten bakken en cadeautjes uitpakken. Heerlijk even samen thuis zijn. Ben je er nog niet uit wat je voor sinterklaas wilt aanschaffen? Check dan eens deze tips voor sinterklaascadeautjes onder de 20 euro. Of wat dacht je van:

Een gebreide stropdas

Een stropdas is altijd een goed idee. Neem nou de laatste trend van gebreide stropdassen. Deze super hippe dassen staan heel trendy en kunnen zowel op kantoor als op een spijkerbroek gedragen worden. In allerlei kleuren en dessins zijn ze verkrijgbaar. Het meest populair zijn de gebreide stropdassen met horizontale strepen. Een gewone 'standaard stropdas' is bijna nooit verkrijgbaar in horizontale strepen, simpelweg omdat deze bijna niet geconfectioneerd kan worden. Zijde of polyester wordt altijd 45 graden uit de stof gesneden, zodat de stropdas een goed model krijgt. Horizontaal is onmogelijk. Bij een gebreide stropdas ligt dat anders. Deze wordt juist horizontaal gemaakt, waardoor de streepjes heel grappig horizontaal komen te staan. Matthijs van Nieuwkerk is er bijvoorbeeld dol op, bij De wereld draait door zien we hem bijna dagelijks met een gebreide das omgeknoopt. Ook Umberto Tan is fan van gebreide stropdassen. Nu nog jouw schoonbroer of oom een hippe variant aanmeten!

Een wollen stropdas

Met de winter in aantocht is het een heel leuk idee om wollen stropdassen te dragen. Verras je collega of vriendlief met een wollen das van Profuomo. Zeker weten dat dit cadeautje goed ontvangen wordt. Helaas moet je voor een echte wollen stropdas wel iets dieper in je buidel tasten. Voor Euro 49,95 kun je bij Stropdassenwinkel.nl een prachtige wollen strop aanschaffen. Ook kun je voor Euro 2,50 een luxe geschenkverpakking erbij bestellen. Gelukkig kun je bij Stropdassenwinkel.nl ook terecht voor zijden stropdassen van Euro 17,50. In 2012 moet ook sinterklaas soms een beetje op de kleintjes letten.

Reacties