De mannen stijlgids

Een pochet, hoe hoort het? Het combineren van een pochet is misschien wel de meest eenvoudige klus. Want alles mag! Een pochet mag in dezelfde kleur als de stropdas zijn, maar mag ook afwijken. Ook wat betreft materiaal en dessin mag het pochet in de borstzak afwijken van de stropdas. En dat is misschien wel de reden dat de pochet onder de man niet breed gedragen is. Er mag zoveel, dat je eigenlijk niets meer durft.

Deze en nog veel meer interessante wetenswaardigheiden en stijltips vind je op de nieuwe site stropdassen mode. Deze site zit boordevol supertips, trend advies en dresscode tips. In het mode abc vind je snel informatie over het onderwerp waar je wat van af wilt weten. Zoals tips over het dragen van een pochet. Maar ook over het combineren van een stropdas of het kiezen van de juiste riem. In tegenstelling tot vele modesites vind je hier juist niet elke dag een  nieuw artikel. De site is min of meer een naslegwerk met stijladvies. Absoluut een topper die je onder je favorieten moet gaan zetten.

Ook stropdas-info geeft je veel stijladvies. Maar dan met name over de stropdas. Stropdassen mode is wat breder ingezet. Niet alleen over stropdassen, maar ook over overhemden en pakken vind je informatie. Eigenlijk alle kleding en accessoires die een gentleman tot een gentleman maken. Wat overigens grappig is om op te merken is dat een echte gentleman altijd te onderscheiden is. Zonder poeha en accessoires blijft een gentleman een gentleman. Door zijn gedrag en voorkomen. En omgekeerd geldt ook; Een man met de allermooiste en duurste accessoires is niet per defintie een gentleman. Blijf in ieder geval je intuitie volgen en sla regelmatig deze nieuwe mannen stijlgids er op na!

Reacties

Een reactie posten