Stropdassen.com

Stropdassen.com is een website waar je terecht kunt voor stropdassen in grotere aantallen. Deze site is speciaal gericht op bedrijven en verenigingen. Stropdassen.com beschikt niet alleen over een grote voorraad stropdassen, zij ontwerpen ook stropdassen met of zonder logo.

Naast stropdassen kunt er ook terecht voor bijpassende damesshawls. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven die deelnemen aan beurzen. Of voor bijvoorbeeld leden van een zangkoor. De damesshawls kunnen tevens op maat geconfectioneerd worden.

Ook voor accessoires als pochetjes, manchetknopen, bretels en vlinderstrikjes kunt u bij stropdassen.com terecht. Zij bieden u ook in deze accessoires een uitgebreid assortiment of realiseren een ontwerp op maat.
Customized artikelen worden gerealiseerd vanaf 30 stuks. 

Tenslotte biedt de site veel informatie. Zo kunt er bijvoorbeeld terecht voor knoopinstructies van de populairste stropdassenknopen; de windsor knoop, de dubbele windsor knoop en de four in hand knoop worden stap voor stap uitgeleged. Ook informatie over de herkomst van stropdas (de zijde is afkomstig van zijderupsen) en het laatste stropdassennieuws.

Reacties