Je stropdas op internet bestellen

Internetwinkelen is populairder dan ooit. Vrijwel alle huishoudens in Nederland beschikken over een snelle verbinding en mensen raken vertrouwd met het gemak van internet. Voor internetshoppen hoef je je huis niet meer uit, geen files en parkeerkosten. Vanuit je luie stoel bestel je je stropdas en de volgende dag heb je hem al in huis.

Het aanbod is groot. Dat maakt internetshoppen tegelijkertijd ook lastig. Waar moet je op letten bij het kopen van een stropdas bij een webwinkel?

Materiaalkeuze van de stropdas
Vrijwel alle stropdassen zijn van zijde of polyester. Zijde heeft een wat luxere uitstraling dan polyester, maar is ook duurder in aanschaf. Laat je dus niet altijd verleiden door lage prijzen als je op zoek bent naar een zijden exemplaar.

Breedte
Stopdassen worden steeds smaller. Een stropdas van 9 cm kun je voorlopig maar beter even in de kast laten hangen. Let er dus op dat de stropdas die je bestelt in ieder geval een breedte van maximaal 8,5 cm heeft. Met 7 tot 8 cm zit je altijd goed.

Lengte
Aan een te korte stropdas heb je niets. Aan een foto kun je de lengte van de das niet aflezen. Zoek dit dus altijd even op om teleurstellingen te voorkomen. Koop een stropdas van minimaal 148 cm lang.

Bijpassende accessoires
Ben je van plan om een stropdas met bijpassende pochet te bestellen? Let er dan op dat de winkel deze mogelijkheid bied. Ook zijn er webwinkel die bijpassende manchetknopen in dezelfde stof als de stropdas aanbieden.

Reacties